zondag 6 januari 2008

Een impressie van de dolfijntherapie van Lars.

Na enig experimenteren is het gelukt om een videofilmpje van de dolfijntherpie van Lars (ongeveer 10 minuten) op Youtube te zetten. Het filmpje geeft een aardige indruk van de dolfijntherapie die Lars in mei 2007 heeft gevolgd.
Als je op het onderstaande beeld klikt wordt het vanzelf afgespeeld. Als het filmpje niet goed start, klik dan nog even een keer op het rode puntje op de schuifbalk onderaan het filmpje.

Veel kijkplezier!
2 opmerkingen:

Anoniem zei

Geweldig filmpje van Lars, Geegee en Sylke ! Leuk dat het allemaal gelukt is. Tevens nog even het foto-album van Curacao gezien, ziet er ook prachtig uit.
Hartelijke groeten van Kevin, Jordy, Monique en Dion.

marjolein zei

hey monique en fam,
ik heb je webpagina gezien, en kwam op de youtube terecht.
Ik heb gezien hoe het met Lars ging met de dolfijnen! wat leuk dat hij dit kan en mag doen he, geweldig! Ik heb ook de film van CDCT gezien... ik krijg ook wel zin in een reisje curacao! Wat een mooi land is dat toch, ik denk dat Rick ook wel zijn hard op kan halen om te duiken in de mooie blauwe zee met al zijn koralen en vissen die er te zien zijn! Ik wens jullie hierbij allemaal een ontzettend fijne en mooie vakantie toe, en ik hou de web in de gaten!

groetjes,
Marjolein