woensdag 8 oktober 2008

In memoriam: (O)Pa Nelen


Op 17 mei 2008 is onze (schoon)vader en opa, Jos Nelen, na een kort, maar hevig ziekbed, op 65-jarige leeftijd overleden. We hebben hem in een paar maanden zien veranderen van een gezonde, levenslustige en actieve man in een lichamelijk volledig gesloopte persoon. Hij kon niet meer, al wilde hij nog heel graag langer blijven leven. Hij had 104 willen worden, zoals hij altijd zei. Helaas was het hem niet gegeven.

We herinneren onze (o)pa als een betrouwbare, betrokken, liefdevolle vader en opa. We missen hem enorm, en dat doet pijn...

In 2009 gaan we weer naar Curaçao. (O)Ma Nelen gaat met ons mee. Het wordt dus een reis met meerdere kanten. Genieten, maar zeker ook herinneren, herdenken en waarschijnlijk ook wel eens een traantje laten.

(O)Pa, rust zacht, je hebt het verdiend! Je blijft voor altijd in onze harten!
Patrick, Monique, Rick en Lars.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo Patrick en Monique,

Langs deze weg nogmaals gecondoleerd met jullie (schoon)vader en opa.
Iemand met wie je zo'n band hebt zou je gewoonweg niet mogen zien lijden en verplicht afstand van moeten nemen. Helaas is dit jullie wel overkomen en moeten hiermee verder.
Heel veel sterkte nogmaals (ook voor je moeder, Daniëlle en verdere familie) met alle mooie dingen, die nog komen gaan en jullie helaas niet meer met hem kunnen delen. Het zal altijd moeilijk blijven...
Groetjes,

Andrea Dierikx-Blaas