donderdag 23 april 2009

De vakantie is begonnen!

Donderdag 23 april 2009.
Vanwege het tijdsverschil zullen jullie dit waarschijnlijk pas lezen op vrijdag... maar het lukte niet om eerder een internetverbinding op de kamer te hebben.

Gisteren zijn we na een vlucht van 9,5 uur netjes op tijd aangekomen op Curaçao. Over de vlucht en de service aan boord hebben we niks te klagen gehad. In tegendeel zelfs!

Vanmorgen (Curaçaose tijd) zijn we ook even naar het CDTC (therapiecentrum) gegaan om te achterhalen op welke tijd Lars de dolfijntherapie krijgt. Jammer genoeg is het niet gelukt om onze voorkeurstijd (10:30 uur) te krijgen. Lars is ingedeeld van 13 tot 15 uur (maandag tot vrijdag). Hij zal er gelukkig geen last van hebben: op het heetst van de dag in het water liggen met zijn lievelingsdolfijn GeeGee. Voor ons is het wel even het schema omgooien: 's-ochtends op pad en de middagen staan in het teken van de therapie van Lars. Onze lol zal er niet minder om zijn!!!

Om alvast een idee te geven van het onderwaterleven hier, hebben we alvast een net geschoten filmpje geplaatst:

5 opmerkingen:

Dion zei

Hallo familie Nelen. We lezen dit nog op donderdag hoor (!), maar we zitten dan ook in dezelfde tijdzone als jullie. We hebben vanochtend het nieuwe grote zwembad gezien waar jullie op kijken en dat ziet er fantastisch uit allemaal. Ook wij genieten hier weer volop, van het weer en van elkaar. Tot morgen-ochtend bij de PADI open water diving experience !!
Groetjes,
Kevin, Jordy, Monique en Dion + Oma Nolta.

Lars zei

Hoi Rick,

Jij hebt al lekker gezwommen, maar je hebt wel iets gemist op school. Namelijk Simba. Hij sprong op de tafel van de meneer.
Groetjes en veel plezier

Stevense zei

jullie heben nog wat gemist....
Een omgevallen kraanwagen in jullie straat voor jullie huis . Wees gerust NIET op jullie huis.
Wil je het zien: kijk op http://www.omroeptholen.nl/
Groetjes Jeroen, Carolien, Lars, Niels

fred en wilma Kleef zei

Beste familie Nelen,
Wij willen jullie een fijne tijd toewensen en veel succes wensen met de therapie!!! Wij waren vorig jaar tegelijk met de familie Croon op Curacao waar onze dochter Nienke de therapie heeft gevolgd.
Geniet van alles wat op jullie pad gaat komen.
Groetjes Fred, Wilma, Esmee en Nienke Kleef

fred en wilma zei

Beste Familie Nelen,
Wij willen jullie een goede tijd toewensen op Curacao!!! Via Monique en Dion waren we op de hoogte dat jullie ook weer heen gingen, dus vandaar even een reactie van onze kant.
Groetjes
Fred, Wilma, Esmee en Nienke Kleef