woensdag 31 maart 2010

Maart dierentuinmaand: Artis

Zondag 28 maart zijn we (weer) naar een dierentuin gegaan. Dit keer was dat Artis. Het was er in ieder geval prima weer voor: droog en af en toe een zonnetje. Dit keer was Oma ook gezellig mee.


Rick en Lars (en ook papa en mama) hebben hun ogen uitgekeken. En soms vroegen we onszelf af wie nu eigenlijk wie aan het bekijken was...We hebben in Artis de Darwinroute gevolgd. Zo kom je door de hele dierentuin en leer je ook nog eens wat. En niet alleen de levende dieren zijn indrukwekkend: ook de collectie opgezette dieren is de moeite van het bekijken meer dan waard!En de dames onder ons waren erg onder de indruk van de prestaties van olifant Nikolai: hij heeft live laten zien waarvoor hij tijdelijk naar Artis was gekomen (olifant Thong Tai zwanger maken). ;-)Al met al dus weer een vermakelijke en leerzame dag!

1 opmerking:

Anoniem zei

Dag familie Nelen,

Het ziet er uit als een gezellige dag in de dierentuin, leuk. Ik kwam een kijkje nemen bij de stukjes over dolfijntherapie. Eindelijk ben ik er even voor gaan zitten, zou ik al weken geleden doen. Mooi om te lezen dat het zo'n effect op jullie mannetje heeft gehad en nog heeft.

Bedankt dat jullie het op hebben geschreven en dat ik mee kon lezen.

Groeten, Tefke