maandag 4 mei 2009

Een dagje ontspannen.

Zondag 3 mei 2009.

We hebben het vandaag lekker rustig aan gedaan. In de ochtend even naar het Sea Aquarium geweest, daarna lekker geluncht en om half 2 op de boot gestapt voor ons snorkel/duiktochtje naar de "Tugboat".


Deze tocht was absoluut de moeite waard. Wat een mooi onderwaterleven heb je hier! Patrick en Rick zijn tot op 14 meter diep gedoken en hebben van alles gezien: murene, Sergeant Majoor-vissen, Frogfish, mooie koralen... noem maar op. Patrick heeft er een paar foto's van kunnen schieten.Jammer genoeg was er een klein beetje vocht in het onderwaterhuis van de camera terechtgekomen, waardoor de lens was aangeslagen. Je kunt het aan de gemaakte foto's al een beetje zien. Uiteindelijk kon Patrick het grootste deel van de duik geen opnames meer maken. Goede les dus voor de volgende duiken: alles grondig droogmaken en dubbel controleren...

Aan het einde van de trip werd (o)ma een beetje zeeziek. Gelukkig was dit snel weer over na aankomst bij Lion's Dive. Even snel douchen en uit eten. We hadden gereserveerd bij Hemingways, maar het regende nogal hard (jaja, echt hollands weertje hier hoor!). En bij Hemmingway's zijn de meeste plaatsen op het strand en onoverdekt. Dan maar plan B: eten bij Piazza, het restaurant tegenover ons appartement. Ook niet echt een straf: lekker een 3-gangenmenu gegeten. Mmmmmm, heerlijk!

Zometeen lekker slapen en morgen beginnen aan de 2e therapieweek van Lars.

Welterusten!

Geen opmerkingen: