zondag 10 mei 2009

Struisvogelfarm.

Zaterdag 9 mei 2009.


Vandaag hebben we de ochtend benut om naar de struisvogelfarm te gaan. Daar was het ook perfect weer voor: nogal bewolkt en niet te warm. Aangezien de struisvogelfarm zo'n beetje in de binnenlanden van Curaçao ligt, waar je niets anders vind dan cactussen en stof, was dat wel lekker.
'
Deze farm is ook echt een aanradertje. In een oude legertruck wordt je ongeveer een uur lang rondgereden over het terrein en leer je zo'n beetje alles over struisvogels. Dus ook dat ze nooit hun kop in het zand steken...
Natuurlijk hebben we aan alle toeristische attracties op deze farm meegedaan: struisvogels voeren, struisvogelei vasthouden en erop gaan staan enz. Je moet tenslotte alles een keer in je leven hebben meegemaakt. Alleen het struisvogelrijden durfden we geen van allen aan... Die beesten hebben nl. een stel hersenen dat nog kleiner is dan hun ogen, dus aan verkeersregels houden ze zich echt niet! En aangezien ze een snelheid kunnen halen van 80 kilometer per uur.... nee bedankt. Dat laten we liever aan iemand anders over.Na op 't gemakje weer terug in het appartement te hebben geluncht, zijn we met z'n allen een uurtje gaan zwemmen. Het was inmiddels prachtig weer geworden, dus ook dat was weer genieten.

Nu zitten we onder het genot van (alweer) een cocktail wat te kletsen, dit weblog bij te werken en te genieten van dit prachtige uitzicht:Voor morgen staat een rit naar westpunt en de boca's. En, omdat het moederdag is, gaan we lekker uitgebreid uit eten bij Jaanchie's. Hoe dat bevallen is, kunnen jullie hier morgen teruglezen!

1 opmerking:

Anoniem zei

Beste Familie Nelen,

Wat fantastisch om te zien hoe het met jullie gaat op Curacao.

De vorderingen die Lars heeft gemaakt... Ik heb er geen woorden voor. Zijn wij op school aan het prutsen met al die scharen. Je vingers ben je ook bijna kwijt als je niet uitkijkt. Knipt Lars zomaar met een "gewone"schaar. Geweldig!

Toen jullie vorige keer terug kwamen uit Curacao stond ik versteld van de vorderingen van Lars. Maar nu...

We gaan op school hard aan de slag om alles wat Lars nu heeft geleerd door te zetten.

Ik wens jullie nog fijne dagen en tot ziens op Tholen.

Ingeborg Marijs