maandag 27 april 2009

Dag 1 van de dolfijntherapie.

Maandag 27 april 2009.

Gisteren zijn Patrick en Rick nog gaan "nachtsnorkelen". In het donker hebben ze het onderwaterleven bij het huisrif bekeken. Ze hebben er een schitterend gekleurde octopus gezien. Die was felblauw met oranje vlekken en ongeveer 35 cm groot. Jammer genoeg deed de onderwatercamera het even niet (foutje van Patrick), dus ze hebben er geen opname van kunnen maken. En waarschijnlijk blijft dit diertje niet op ze wachten voor een volgende foto... maar ze gaan zeker proberen om hem nog een keertje te vinden.

Vandaag gaat Lars beginnen aan zijn dolfijntherapie. Iedere werkdag mag hij van 13 tot 15 uur (lokale tijd; 19 tot 21 uur Nederlandse tijd) hard aan het werk.

We zijn de dag lekker ontspannen begonnen: op 't gemakje ontbeten op ons terras en daarna zijn Monique, (o)ma, Rick en Lars even in 't zwembad gedoken.Lars zit nu lekker een beetje te spelen op de slaapkamer en heeft er veel zin in om straks weer met GeeGee te mogen zwemmen. We zullen proberen om vanavond nog de eerste foto's en ervaringen met jullie te delen!

Bon Bini!

1 opmerking:

Anoniem zei

hallo,
ik ben een collega van "oma"jo'.
ziet er mooi uit hoor.
zal proberen het te blijven volgen.

groetjes
en geniet er van
rob de wolf.