dinsdag 14 april 2009

Nog 8 nachtjes slapen...

En dan gaan we weer naar Curaçao! Lars kruist iedere ochtend een dag weg en houdt zo goed bij hoeveel nachtjes hij nog moet slapen voordat hij met het grote blauwe vliegtuig naar Curaçao vliegt.


Ook Rick kan bijna niet meer wachten tot we vertrekken. Eigenlijk geldt dat voor ons allemaal...

Nog een paar dagen naar school/werken en dan is het alweer zo ver: woensdag 22 april, om 11:40 uur vertrekt vlucht KL0735 met bestemming Curaçao... en met ons aan boord! Als het goed is landen we dan zo'n 9,5 uur later op Curaçao (lokale tijd 15:15 uur, Nederlandse tijd 21:15 uur).

We zullen proberen om onze belevenissen dagelijks op dit blog te plaatsen. We hopen dat jullie daardoor een beetje kunnen meegenieten!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Even proberen of het werkt om een berichtje te sturen. We hebben jullie website als items op onze startpagina gezet, dus volgen we jullie elke dag
Heel veel plezier, groetjes Jeroen, Carolien, Lars, Niels (JCLN)

Anoniem zei

Hallo familie,

We zullen zeker de site in de gaten houden hoe het allemaal gaat daar in het heerlijk warme Curacao.
Heel veel plezier van ons toegewenst,
p.s. We zorgen ervoor dat pa en ma ook mee kunnen genieten!

Marcel en Petra

Margot van Groningen zei

Beste alle 4, Dan opeens is het alweer bijna zover en vertrekken jullie voor een volgend avontuur naar Curacao. Wij wensen jullie een prachtige reis toe! Geniet ervan. Wij hopen van harte dat Lars weer een stap voorwaarts maakt. Dikke kus aan Geegee en Mateo van Rens en doe Gernanda de groetjes van Lucas!!

Meneer Bart zei

Coole site Rick, en de rest van de fam! Ben erg benieuwd naar wat je allemaal meemaakt, wij (7b) zullen je dagelijks volgen!

Veel plezier!

Groetjes,
meneer Bart

daantje zei

Hallootjes, nou het is bijna zover, ik wil jullie een hele fijne vacantie wensen en geniet ervan. Pas goed op elkaar en op Ma. Ma geniet ervan en denk bij de moeilijke momenten dat Pa er gewoon bij is..... Ik zie jullie de 17e weer, Lars zet `m op en doe je best.Geef je dolfijn maar een dikke kus van je tante. Rick en Patrick succes met duiken en met je examen daar.. Groetjes aan allemaal dikke kus Daniella