donderdag 30 april 2009

Lang zal ze leven!!!

Donderdag 30 april 2009.

De dag begon leuk: Monique jarig en Rick begint aan de cursus Assistent Dolfijntrainer. Dus feliciteren, zingen een een kadootje (een nieuw horloge) geven.
Als snel kwamen ook hier de berichten door van de gebeurtenissen in Apeldoorn tijdens de festiviteiten voor koninginnedag. Wat een gekken leven er toch op deze wereldbol... Ook hier op Curaçao merk je dat het indruk maakt op iedereen...

Tegelijkertijd proberen we toch maar gewoon te doen zoals we van plan waren. En dat betekent dat Rick zijn eerste "dolphinswim" gehad heeft. In totaal zijn ze met 6 leerlingen; 2 jongens en 4 meiden. Het is net als op school: de meiden zijn in de meerderheid. Rick heeft het in ieder geval wel naar zijn zin.Vanmiddag natuurlijk weer de therapiesessie van Lars en vanavond gaan we lekker weer uit eten om de verjaardag van Monique te vieren!

2 opmerkingen:

fam. van Groningen zei

Hoi Monique, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Een betere plek om je feestje te vieren is er volgens ons niet! Wat een goed nieuws dat Lars vooruitgang boekt. En wat een mooi systeem om hem te leren schrijven. Nu al weer een hele bijzondere tijd voor jullie. Wij vertrekken straks naar Egypte. Wij wensen jullie nog een mooie therapietijd toe en lezen volgend weekend de rest van jullie avonturen. Groetjes fam. Van Groningen

mandra van dijk zei

hallo monique,
van harte gefeliciteerd met je verjaardag.wat leuk om zo te zien hoe het allemaal in zijn werk gaat daar in dat mooie warme land. natasja(mijn dochter) en ik lezen iedere dag wat jullie gedaan hebben en dan probeer ik het zo goed mogelijk uit te leggen voor haar hoe dat alles daar gaat.
ik zou zeggen nog heel veel plezier en geef een dikke kus aan de dolfijnen daar van mijn dochter

veel liefs
mandra van dijk
email: robmandravandijk@home.nl