dinsdag 12 mei 2009

Bedankt voor alle leuke reacties!

Dinsdag 12 mei 2009.

Voordat we het vergeten, willen we iedereen heel erg bedanken voor de leuke en lieve reacties via dit weblog en e-mail. Het waren er zoveel dat het niet gelukt is om iedereen een persoonlijk berichtje terug te sturen. We hebben jullie berichten met heel veel plezier gelezen. Het heeft ons in ieder geval ook erg gemotiveerd om dit weblog bij te houden, en dat zullen we ook de komende tijd blijven doen.

Lars laat nog iedere dag vooruitgang zien. Zo liet hij net in het zwembad heel spontaan zien hoe goed hij op zijn rug kan drijven!Ook de rest van het stelletje heeft zich prima vermaakt in het zwembad. Alleen Patrick is op het droge gebleven, omdat hij zometeen alvast gaat inchecken voor de vlucht van morgen.


Gisterenmiddag heeft Lars trouwens voor het eerst zijn hele beker achter elkaar leeggedronken zonder rietje! Natuurlijk doet hij nog wel slokje voor slokje, maar de slokjes worden wel steeds groter. En je moet hem dan eens zien glunderen als het hem lukt zonder te morsen! Echt helemaal geweldig.

1 opmerking:

Carolien zei

Hoi allemaal,

Jammer genoeg voor jullie is het voorbij.Een hele goede vlucht morgen en totzien

Groetjes,
Jeroen, Carolien, Lars, Niels