dinsdag 12 mei 2009

Een ontspannen dagje...

Maandag 11 mei 2009.

Morgen moeten we de auto weer inleveren, dus vandaag hebben we deze nog even goed benut.


Vanmorgen zijn we nog een laatste keer naar Willemstad geweest om wat foto's te schieten en nog wat kadootjes te kopen voor Maike en Rosemarie. Voor Judith zit haar stage bij het CDTC er weer op. Ze heeft nog een weekje vakantie voordat ze weer naar Nederland teruggaat. Omdat we niet zeker wisten of we haar nog zouden zien, hadden we geen aardigheidje voor haar meegenomen. En wat zul je zien: vanmiddag zagen we haar hier bij Hemmingway's... Als we dat geweten hadden, dan hadden we voor haar natuurlijk ook nog iets leuks meegenomen.

Rick en Monique zijn nog een keertje met de veerboot naar Otrabanda gegaan. Omdat de pontjesbrug ondertussen weer op zijn plaats lag, moesten ze de terugweg lopend afleggen. Goed voor hun conditie!De middag hebben we benut om lekker te relaxen. Monique, (O)Ma en Lars zijn nog even naar de flamingo's geweest en hebben Maike haar kadootje kunnen geven. Patrick en Rick zijn samen nog even naar het vliegveld gereden. Het was de bedoeling om het landende KLM-toestel te filmen (leuk als tussenshot in de vakantiefilm), maar daarvoor waren ze net wat te laat: het toestel was al aan het eind van de landingsbaan. Maar ach, het was een leuk ritje en het zicht vanaf de Julianabrug blijft adembenemend!

Het weer was vandaag geweldig (31 graden, zonnig en niet al te veel wind), dus natuurlijk zijn we nog lekker met z'n allen gaan zwemmen en het onderwaterleven is ook nog bewonderd.


Eigenlijk dus een typische vakantiedag. Niets bijzonders, maar wel erg leuk.

Morgen onze laatste hele dag hier op het prachtige Curaçao. We gaan er nog eens even lekker van genieten!


Ayo!

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi lieve luitjes,

Wat ben ik weer trots op Lars. leuk om het zo van een afstandje gevolgd te hebben maar ook jammer dat ik er niet ben ben geweest.... gelukkig hebben Lars en Maike er samen hard aan getrokken en heeft lars super goede vorderingen gemaakt! KNAP HOOR VENT!
Wat een kerel is het trouwens geworden :-)
geniet nog van de laatste dag op Curacao! jammer dat we elkaar net mis gelopen hebben. ik was er een maand geleden... hahaha
Nou, geniet er nog van en fijn dat jullie op iets heel moois en waardevols terug kunnen kijken!

Veel liefs Sylke