zondag 3 mei 2009

Een interessant dagje...

Zaterdag 2 mei 2009.


Soms gebeuren er dingen die alles net even leuker maken. Neem vandaag: op de laatste dag van de cursus van Rick worden er door de Tros tv-opnamen gemaakt voor een nieuwe 4-delige serie over de Dolphin Academy. Patrick kwam aan de praat met deze tv-ploeg en al snel was het plan gemaakt om ook van de dolfijntherapie van Lars een item te maken. Dit, omdat er een aardige link gemaakt kan worden, doordat Rick een cursus bij Dolphin Academy volgt en zijn jongere broertje dolfijntherapie volgt.

Wat volgde was een interessant dagje. Het is toch wel apart om van dichtbij tv-opnames mee te maken. We zijn allemaal geïnterviewd en dat is even wennen. Maar gelukkig wordt je snel op je gemak gesteld en na een poosje heb je eigenlijk niet meer in de gaten dat je gevolgd wordt.

Volgende week komen ze nog een keer een therapiesessie van Lars filmen. Lars zelf vindt het allemaal prima. Zodra hij de camera ziet kletst hij volop en gedraagt hij zich echt als een filmsterretje in de dop. We zijn natuurlijk erg benieuwd wat er van op tv gaat komen... Vanaf zondag 28 juni a.s. is het 4 weken lang te volgen bij de Tros. De (definitieve) naam van het programma is op dit moment nog niet bekend.


De echte hoogtepunten van vandaag waren natuurlijk de afronding van de cursus Assistent Dolfijntrainer door Rick en het familiezwemmen.

Rick is met een 10+ geslaagd voor de toets en heeft ook het praktijkgedeelte erg goed afgerond. We zijn supertrots op Rick. Hij heeft het echt heel erg goed gedaan, en misschien nog wel belangrijker: hij heeft er enorm van genoten!

In de middag volgde het familiezwemmen. Monique, Rick en (O)ma hebben samen met GeeGee een leuke sessie meegemaakt. Stuk voor stuk hebben ze ervan genoten. Judith heeft Lars ook een poosje laten kijken naar de verrichtingen van zijn oma, mama en broer. Bij alles had hij wel wat te vertellen. En Patrick heeft er o.a. vanaf het dok leuke plaatjes van kunnen schieten:


Morgen gaan we eerst eens lekker proberen uit te slapen... 's-middags gaan we met z'n allen op pad met de boot: Patrick en Rick gaan duiken, Monique gaat snorkelen en oma en Lars gaan lekker zwemmen. De boot brengt ons naar de "Tugboat". Een duik- en snorkelplek waar niet al te diep een wrakje ligt van een sleepboot(je). We hebben er in ieder geval allemaal veel zin in!

4 opmerkingen:

Lars zei

Rick gefeliciteerd, kon je cijfer nou niet een beetje minder?
Groetjes lars

Anoniem zei

Hallo, bekende Nederlanders!!!

Rick super gedaan jongen van harte gefeliciteerd!!!
Wat een leuk filmpje van Rick met de dolfijnen en daar van de familie. Volgens vond oma het ook wel erg leuk.
Groetjes wederom van ons uit het Zierikzeese

Anoniem zei

Hallo allemaal
Rick gefeliciteerd met je assistent trainer
diploma . Zo te zien hebben jullie allemaal veel plezier
gehad houden zo.
groten tante Coby

sander zei

Hoi Rick

Gefeliciteerd met je diploma.
Mooi cijfer trouwens.
Ik ga zeker kijken als je op tv komt.
Groetjes van Sander