maandag 11 mei 2009

Moederdag bij Jaanchie's.

Zondag 10 mei 2009.

Moederdag begon goed voor Monique: Lars kwam ontbijt op bed brengen en riep heel enthousiast "Gefeliciteerd met moederdag!". Wat voelde hij zich groot toen hij dat deed. Natuurlijk werd oma ook een beetje vertroeteld vandaag, al had Lars er niet zo'n boodschap aan dat het ook voor oma Moederdag was...

Na op 't gemakje te hebben ontbeten, zijn we vertrokken richting westpunt. Als eerste tussenstop stond Landhuis Daniel gepland. We wisten van 2 jaar geleden nog dat ze daar heerlijke koffie met zelfgemaakte appeltaart hebben. Jaja, dat hebben ze hier ook al...Na deze heerlijke versnapering zijn we verder richting het westen gereden. De weg kwijtraken is dan nagenoeg onmogelijk: er is namelijk maar één weg richting westpunt. Aan de noordwestkust van Curaçao is het Nationaal park Shete Boka te vinden. Hier kun je zeven inhammen bezoeken waar de zee ruig tegen de kust aanbeukt. Een absoluut spectaculair gezicht.


Na de ruige kusten even bijkomen en lekker eten bij Jaanchie's. Dit keer hebben (O)Ma, Rick en Patrick gekozen voor de combi van zeebaars en gamba's en Monique voor de stoofpot van geitenvlees. We hebben heerlijk zitten smullen onder het genot van een lekker glaasje fris en live muziek. En bij het weggaan kregen beide dames van de eigenaar (ook dit keer weer) een houten papagaai voor Moederdag kado.


Buikjes vol en rijden maar weer. Op naar de flamingo's; speciaal op verzoek van Lars. Dit keer niet naar de flamingo's in het Sea Aquarium, maar naar de wilde flamingo's op de zoutpannen. We hadden geluk: dit keer waren er behoorlijk wat van deze dieren te bewonderen. En het blijft een mooi gezicht.


Met een hoop mooie indrukken zijn we daarna weer teruggekeerd naar Lion's Dive. En ook dit keer konden we onderweg genieten van het mooie uitzicht vanaf de Julianabrug.


We kunnen nog lekker 2 dagen genieten van het (eindelijk echt) mooie weer en de schitterende zee, het strand en al het andere moois hier op Curaçao. Voor deze laatste dagen hebben we geen vaste plannen: we zien wel wat de dag brengt. Heerlijk!

Ook dit keer weer veel groetjes vanuit een prachtig Curaçao!

Geen opmerkingen: