donderdag 14 mei 2009

Weer thuis....

Donderdag 14 mei 2009.

Na een geweldige vakantie was het gisteren toch echt tijd om te vertrekken. Gelukkig hoefden we pas om 1 uur 's-middags uit ons appartement, dus we hadden alle tijd om de koffers te pakken. Rond het middaguur hebben we uitgecheckt en zijn we nog lekker (voor de laatste keer) gaan lunchen bij Hemmingway's. En om 2 uur 's-middags stond de taxi al weer klaar om ons naar het vliegveld te brengen.

Gisterenmiddag zijn we om kwart voor 6 vertrokken van Hato Airport op Curaçao. Na een vlucht van zo'n 8,5 uur zijn we vanmorgen rond half 9 weer veilig aangekomen op Schiphol. Alleen Lars heeft lekker een uurtje of 3 geslapen aan boord. Voor de anderen was het een lang nachtje, al was het wel een lekker rustige vlucht. En wat was het koud vanmorgen hier: maar 11 graden. Dat is toch zo'n 20 graden minder dan we de afgelopen 3 weken gewend zijn geweest. Gelukkig hadden we nog wat truien bij...

De taxi bracht ons tegen 12 uur thuis. Na eerst de koffers te hebben uitgepakt, hebben we daarna met z'n allen (O)Ma naar huis gebracht. En omdat we geen van allen wat te eten in huis hadden, zijn we ook allemaal samen nog even boodschappen gaan halen bij AH.

Het is nu ongeveer kwart voor 7 's-avonds (Nederlandse tijd) en Lars is net naar bed. De rest van het gezin is behoorlijk aan het vechten tegen de slaap. We rekken de dag nog een beetje om zo snel mogelijk weer terug in het ritme te komen.

Nog een paar dagen vrij en dan begint het normale leventje (werk en school) weer...

We zijn van plan om dit weblog regelmatig bij te houden, dus jullie horen nog van ons!

Groetjes vanuit het koele en bewolkte Nederland!

Geen opmerkingen: