woensdag 13 mei 2009

Nog één nachtje slapen...

Dinsdag 12 mei 2009, deel 2.

Onze vakantie zit er bijna op. Morgenmiddag om twee uur worden we opgehaald en naar het vliegveld gebracht. Om half 6 vertrekken we dan weer naar Nederland...

We hoeven gelukkig pas om 1 uur morgenmiddag uit ons appartement, dus we hebben alle tijd om de koffers in te pakken. Daar hadden we vandaag echt geen zin in. We hebben nog lekker genoten van de mooiste, zonnigste en warmste dag van onze vakantie. De lucht was stralend blauw en er stond weer een lekker verkoelend briesje. Helemaal top dus.


Tussen de middag hebben we lekker geluncht bij Hemmingway's en daar hebben we ook vanavond nog eens lekker uitgebreid gegeten. Je moet je vakantie tenslotte op een goede manier afsluiten!


Natuurlijk kon een zwempartij in zee daarbij niet ontbreken.


We hebben vanmiddag ook nog even uitgebreid afscheid genomen van Maike en Judith op het CDTC. Judith was daar toevallig ook net afscheid aan het nemen van haar collega's. Afscheid nemen is natuurlijk nooit leuk, maar we hebben met z'n allen nog wel flink gelachen. En natuurlijk houden we contact!Eigenlijk moeten we er niet aan denken dat we over 36 uur weer terug in dat koude kikkerlandje zullen zijn. Als de weersvoorspellingen kloppen is het daar dan zo'n 10 tot 15 graden kouder dan hier. Dat wordt wintertruien aantrekken!

Groetjes!!!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

wat super dat jullie zo'n geweldige tijd hebben gehad!! en dat lars ook weer zo vooruit is gegaan.
ik heb genoten van jullie verhalen, foto's en filmpjes.
en wat het weer betreft
hier in nederland hebben we feitelijk ook geen klagen want de laatste 1,5 week was het mooi weer maar zal voor jullie wel koud zijn.
een goede remedie daarvoor is een lekkere cocktail maar die hebben jullie vast niet meegenomen in de koffer!!
groetjes inge

Anoniem zei

Hallo allemaal
Wij vonden het hardstikke leuk, om jullie verblijf in Curacao te kunnen volgen en wensen jullie een voorspoedige terugreis !
Tot ziens in Nederland
groetjes
Pierre en Rina

Anoniem zei

Hallo allemaal,
Hierbij wil ik jullie een goede terug reis wensen.
Tot ziens in Nederland.
Groetjes Coby